Nieuwe website Open Up gelanceerdVandaag lanceren wij de nieuwe website van Open Up! Let youth be heard. Wij geven jongeren een stem door hen te leren kritisch over hun eigen problemen te denken, hier grip op te krijgen en hun eigen mening en oplossingen te formuleren.

Open Up! bestaat sinds 2019 en komt voort uit IDEA NL (International Debate Education Association). Wij gaan de Nederlandse activiteiten van IDEA voortzetten en uitbreiden. Dit betekent dat er vanaf deze zomer een nieuwe editie van Debat in de Buurt aankomt, we weer gaan debatteren op scholen en er komt een nieuw programma voor young professionals.

De komende jaren gaan weer vele jongeren in heel Nederland in debat met (lokale) stakeholders om hun problemen te bespreken. Voorafgaand worden de jongeren getraind zodat ze goed beslagen ten ijs komen. Ook kunnen jongerenwerkers, docenten en gemotiveerde jongeren een Train-de-Trainer-training volgen, zodat zij ook zelf anderen kunnen gaan trainen.

Via social media en onze nieuwsbrief kun je op de hoogte blijven van ons werk! Meer weten? Neem dan contact met ons op.